Βγήκε η beta του Internet Explorer 9

Σαφώς βελτιωμένος, πιο γρήγορος και με νέο design, ο Internet Explorer 9 κάνει μια προσπάθεια να προσελκύσει τους χρήστες να το κάνουν το αγαπημένο πρόγραμμα περιήγησης.

Μπορεί ο Internet Explorer να είναι είναι το κορυφαίο, σύμφωνα με τις στατιστικές, πρόγραμμα περιήγησης αλλά αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή οι ερασιτέχνες χρήστες δεν ξέρουν ή δεν θέλουν να ψάχνουν για άλλους browers. Ο αριθμός των χρηστών που χρησιμοποιούν συνειδητά IE είναι σχετικά μικρός, Θα καταφέρει ο IE 9 να τον μεγαλώσει;

To zzzboom σας παραθέτει μερικά απο τα νέα στοιχεία του IE9:

Η microsoft αποφάσισε να βγάλει την γραμμή μενού και να βάλει τις καρτέλες δίπλα στη γραμμή διευθύνσεων  σε ένα στυλ που θυμίζει πολύ google Chrome.


Στα νέα χαρακτηριστικά η Microsoft πρόσθεσε την ικανότητα αναζήτησης στη γραμμή διευθύνσεων, αυτόνομες καρτέλες έτσι αν κολλήσει μια καρτέλα θα κλείσει μόνο αυτή η καρτέλα και όχι ολόκληρος ο browser αλλά και download manager για τα αρχεία που κατεβάζεται (επιτέλους!!!).



Η ταχύτητα του σημαντικά είναι βελτιωμένη από την προηγούμενη έκδοση αλλά ακόμα πίσω από τον Chrome ενώ συναγωνίζεται τον Firefox. Ο χώρος που τρώει στη μνήμη είναι παρόμοιος των άλλων browsers και δεν επιβαρύνει πολύ τον υπολογιστή σας.

Ο IE είναι διαθέσιμος για windows vista και windows 7 και μπορείτε να κατεβάσεται τη beta για να το δοκιμάσετε και εσείς από εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου