Συννεφιά την Τετάρτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Ωστόσο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, τοπικές νεφώσεις αναμένεται να εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, ενώ υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης παροδικών βροχών στα ορεινά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, εντάσεως 3 - 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, όποτε ενδέχεται να βρέξει στα γύρω ορεινά θα παρατηρηθούν στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί, με ένταση 2 - 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία την Πέμπτη. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα για λίγες πρόσκαιρες βροχές στα ορεινά της Στερεάς και της Πελοποννήσου. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς και στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, με ένταση 4 - 5 μποφόρ.

πηγή:enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου