Η Ραπουνζέλ "μπλέχτηκε".....στο μαλλί της!

Ακόμα μια πριγκίπισσα προστίθεται στην συλλογή της Disney τον ερχόμενο Νοέμβριο.Η ταινία που λέγεται Tangled (Μπλεγμένος σε ελεύθερη μετάφραση) και βασίζεται (με ένα πιο χαλαρό ύφος) στο γνωστό παραμύθι των αδερφών Γκρίμ δίνει μία διαφορετική εκδοχή της ιστορίας της Ραπουνζέλ.

Όλα ξεκινούν όταν ένας κλέφτης ο Flynn Rider διαλέγει έναν απομονωμένο πύργο ως κρυψώνα χωρίς να γνωρίζει ότι στον πύργο αυτό μένει μια πριγκίπισσα την οποία είχε απαγάγει μια κακιά άπληστη γυναίκα η Μητέρα Γκόθελ όταν ήταν μωρό.Η Ραπουνζέλ βλέπει αυτόν τον κλέφτη ως την ευκαιρία της να ξεφύγει από τον πύργο αυτό για να ζήσει την περιπέτεια μια περιπέτεια που μπορεί να την οδηγήσει στην επανένωση της με τους γονείς της και στην επαναφορά της βασιλικής της κληρονομιάς.

Την φωνή της στην Ραπουνζέλ δανείζει η γνωστή ηθοποιός Mandy Moore ενώ στον πονηρό λωποδύτη ο Zachary Levi γνωστός στην Ελλάδα από την σειρά του Star Channel "Chuck" όπου υποδύεται τον ομώνυμο ήρωα.


H αλλαγή του ονόματος από Ραπουνζέλ σε Tangled έγινε από την Disney κυρίως για να μπορέσει να προσελκύσει κοινό και από τα δυο φύλα αποφεύγοντας έναν πιο κοριτσίστικο τίτλο (βλ. Η Ωραία Κοιμωμένη,Η Μικρή Γοργόνα,Μουλάν)και επιλέγοντας έναν πιο ουδέτερο.Άσχετα από τον τίτλο η ταινία δεν μοιάζει σε τίποτα με την προγενέστερή της  "Η Barbie Ραπουνζέλ" και από ότι φαίνεται στα trailer διαθέτει πολλά στοιχεία που μπορούν να απολαύσουν και τα αγόρια.Μέχρι τις 24 Νοεμβρίου λοιπόν που έχει ανακοινωθεί ότι θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες απολαύστε το trailer......





Πηγές:Wikipedia,Empire Online.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου