Ταξίδι Μαχλά στην Αθήνα σε σειρά επαφών

altΟ Νίκος Μαχλάς βρέθηκε στην Αθήνα όπου είχε επαφή με τον Γ. Βουλγαράκη ενώ βρέθηκαν στο επίκεντρο χορηγίες και οφειλές.


Ο λόγος που ταξίδεψε ο πρόεδρος του ΟΦΗ αφορούσε μια συνάντηση για χορηγία από την εταιρεία Cyta αλλά και με τις οφειλές που υπήρχαν προς τουςΤαραλίδη, Σφακιανάκη και Πόποβιτς.


Μαζί του ταξίδεψαν το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Καλουτσάκηςαλλά και ο Μανώλης Βρέντζος που μπορεί να μην βρίσκεται πλέον στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας αλλά συνεχίζει να βοηθάει τη νέα διοίκηση.

Νίκος Μαχλάς και Γιώργος Βουλγαράκης επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τον Ηρακλειώτη πολιτικό να τονίζει μιλώντας με τον πρόεδρο του ΟΦΗ ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει όσο πιο πολύ μπορεί τη νέα προσπάθεια δηλώνοντας την επιθυμία του να βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου.

Όσον αφορά την συνάντηση για την χορηγία από την εταιρεία Cyta, το κλίμα ήταν αρκετά καλό και στον ΟΦΗ εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό με αποτέλεσμα να μπει ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, σχετικά με τα θέματα των προσφυγών για ακόμα μια φορά δεν επήλθε συμβιβασμός με τους Σφακιανάκη, Ταραλίδη που συνεχίζουν να είναι αρνητικοί στην εύρεση λύσης.

Αντιθέτως, μπήκε τέλος στην υπόθεση του Ζντράβκο Πόποβιτς. Στον Κροάτη οφείλονταν 54.000 ευρώ και τελικά βρέθηκε η "χρυσή τομή" στις 35.000 ευρώ με αποτέλεσμα να κλείσει η υπόθεση.


Πηγή: athleticradio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου