Πανικός στο Λονδίνο

Πανικός…Τρέξτε για τη ζωή σας. Βαριά οπλισμένοι στρατιώτες  κατακλύζουν το Λονδίνο!

Ήταν ώρα αιχμής, στη Trafalgar Square στο Λονδίνο όταν περαστικοί και θαμώνες των καφέ είδαν ξαφνικά έναν "σιδερένιο" άνδρα να πετά στο αέρα.

Τζάμπα ο τρόμος βέβαια, καθώς όλο αυτό ήταν ένα πανέξυπνο κόλπο της Microsoft Game Studios για να προωθήσει το τέταρτο επεισόδιο του Halo Reach στη γνωστή σειρά βιντεοπαιχνιδιών για το Xbox 360.

Το πολυαναμενόμενο Halo Reach κυκλοφόρησε και χιλιάδες ανυπόμονοι αγοραστές στήθηκαν στις ουρές, σε ΗΠΑ, Βρετανία και άλλες χώρες  για να το αγοράσουν.

Ειδικές εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, το Όσλο, τη Στοκχόλμη, το Σιάτλ και στη Νέα Υόρκη, όπου το ντεμπούτο προβλήθηκε ζωντανά σε γιγαντοοθόνη της Τάιμς Σκουέαρ.

Η σειρά "Halo" της Microsoft  είναι από τις δημοφιλέστερες στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών. Έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στα εννέα χρόνια ζωής της  καθώς έχει πουλήσει 34 εκατομμύρια αντίτυπα, με έσοδα 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Φιλ Σπένσερ, αντιπρόεδρος των  Microsoft Game Studios εμφανώς χαρούμενος δήλωσε ότι  "όσον αφορά το μέγεθος και τις προοπτικές ενός franchise και ειδικά την αφοσίωση των παικτών, κανένα παιχνίδι δεν είναι μεγαλύτερο από το Halo".

Το Halo Reach τοποθετείται χρονικά πριν από το πρώτο επεισόδιο που έκανε ντεμπούτο το 2001.

Σε αυτή την έκδοση, μια επίλεκτη ομάδα στρατιωτών υπερασπίζεται τον πλανήτη Reach από τους εξωγήινους Covenant.

πηγή:news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου