Οι νέες σειρές του Mega για την τηλεοπτική season 2010-2011

Με τέσσερις νέες σειρές υποδέχεται το Mega την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Οι νέες σειρές θα κάνουν πρεμιέρα τον Οκτώβριο. Το zzzboom σας  παρουσιάζει συνοπτικά πληροφορίες για κάθε σειρά καθώς και το αντίστοιχο trailer. 

Το Νησί

Η πιο ακριβή παραγωγή του mega για αυτή τη σεζόν. Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο best seller βιβλίο της Victoria Hislop.  Το σενάριο της σειράς αφορά αληθινά περιστατικά που αφορούν στη ζωή των κατοίκων της Πλάκας και της Σπιναλόγκας, οι οποίοι ήρθαν αντιμέτωποι με τη νόσο της λέπρας.




Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

Αποτελεί την πρώτη animation για ενήλικες σειρά στην Ελλάδα. Η σειρά θα καυτηριάζει την επικαιρότητα με χιουμοριστικό τρόπο.«Μία σύγχρονη, άγρια σάτιρα στην υποκριτική μας Ελλάδα που δεν αφήνει κανένα τοπικό μας μύθο όρθιο». Δείτε το τρέιλερ εδώ.


Η Γενιά των 592€

Κωμωδία που περιγράφει την ιστορία και  τις χιουμοριστικές καταστάσεις μίας παρέας νεαρών παιδιών ,τέσσερα αγόρια και δυο κορίτσια, που καλούνται να ζήσουν με 592€ το μήνα.




Κούκλες

Η υπόθεση της Ιταλικής σειράς που θα προσαρμοστεί στα καθ' ημάς, έχει να κάνει με τέσσερις γυναίκες που έχουν μανία με έναν γοητευτικό ψυχολόγο. Η μια από τις τέσσερις γυναίκες ζει έναν πολύ κακό γάμο αφού ο άντρας της, τη δέρνει και... αποφασίζει να έρθει στην Αθήνα για να συναντήσει τον ψυχολόγο. Στο δρόμο θα τη χτυπήσει ένα αυτοκίνητο όπου οδηγός θα είναι η δεύτερη ηρωίδα...θα τη μαζέψει από τον δρόμο και θα την πάει σπίτι της όπου θα γνωρίσει και τις άλλες δύο γυναίκες και έτσι θα δημιουργηθεί μια δυνατή φιλία αλλά και πολλά προβλήματα αφού όλες θέλουν τον γοητευτικό ψυχολόγο (πηγή: medianiouz.blogspot.com). Δείτε το τρέιλερ της σειράς εδώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου