O James Cameron ετοιμάζεται να γυρίσει το Sequel του Avatar 11 χιλιόμετρα κάτω απο τη θάλασσα

Νομίζατε ότι το πρώτο Avatar ήταν η πιο τεχνολογικά φιλόδοξη παραγωγή που θα μπορούσε ένας σκηνοθέτης να φανταστεί; για ξανασκεφτείτε το. Ο James Cameron σκέφτεται να κατέβει 11 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια του ωκεανού και να κερδίσει 10 εκατομμύρια δολάρια παίρνοντας το X-price ( ένα βραβείο που απονέμεται σε πρωτοπόρους στην ιδιωτική χρηματοδότηση της επιστήμης και της εξερεύνησης).

Το x-price θα είναι απλώς ένα bonus για τον Cameron στην αναζήτησή του στο βυθό της θάλασσας. Το sequel του Avatar θα λαμβάνει χώρα στους ωκεανούς της Pandora, του πλανήτη που περιγράφεται στην πρώτη ταινία, και ο Cameron ετοιμάζεται να γυρίσει μερικές σκηνές με το υποβρύχιο που κατασκευάζει.

Λίγοι παραγωγοί ταινιών μπορούν να διαθέσουν ένα τόσο μεγάλο budget για μια ταινία, αλλά το Avatar είναι η καλλίτερη ταινία όλων των εποχών, με κέρδη κοντά στα δύο δις εκατομμύρια δολάρια,  ο Cameron είναι ένας από αυτούς του λίγους ( ίσως και ο μόνος).

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Cameron ασχολείται με την εξερεύνηση της θάλασσας σε μεγάλο βάθος το έχει ξανακάνει στα ντοκιμαντέρ Ghosts of the Abyss και Aliens of the Deep.

πηγή: mashable.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου