Έναρξη για το EPT στο San Remο


Μία φθινοπωρινή στάση πραγματοποιεί, το European Poker Tour στο San Remo της Ιταλίας. Το τουρνουά ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί μετά από 8 ημέρες. Οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν, θα αναμετρηθούν μια μέρα πριν την λήξη, στο final table του Main Event.

Η ημερομηνία, που αποφασίστηκε η διεξαγωγή του EPT San Remo, εξέπληξε τους διαγωνιζόμενους, αλλά και τους φίλους του poker. Αυτό συνέβη καθώς, τα προηγούμενα χρόνια η συγκεκριμένη στάση γινόταν τον Απρίλιο, λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό.
Η στάση στο San Remo πάντα προσέλκυε σπουδαίους επαγγελματίες του πόκερ, αφού τους δίνεται η δυνατότητα συμμετοχής σε ένα ευρύ φάσμα από events. Φέτος, μερικά από αυτά είναι: το €1,000 + €100 no-limit Texas holdem turbo bounty στις 22 Οκτωβρίου, το €1,000 + €100 pot-limit Omaha single rebuy tournament στις 24 Οκτωβρίου, το €2,000 + €150 no-limit holdem heads-up event στις 25 Οκτωβρίου, το €10,000 + €300 no-limit holdem single reload 8-max event και φυσικά το €4,600 + €300 no-limit holdem Μain Εvent.
Και φέτος, αρκετοί από τους συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στα τραπέζια, παίζοντας online poker, γλιτώνοντας έτσι αρκετά από τα χρήματα, που θα τους κόστιζε το buy-in.
Το Main Event ξεκινάει στις 21 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί, με το τελικό τραπέζι, στις 27 Οκτωβρίου. Λίγες ημέρες μετά τη λήξη, το ευρωπαϊκό τουρνουά θα κατευθυνθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του προς την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου