Απο τα δάση της Pandora στα δάση του......Αμαζονίου

James Cameron Finds His Next Film

Καθώς δεν είχε κατασταλαξεί στο ποιά θα είναι η επόμενη του σκηνοθετική δουλειά ολοί πίστευαν βασιζόμενοι σε κάποια πρόσφατα σχόλια του James Cameron ότι θα ασχοληθεί με την συνέχεια του Avatar και οτι θα τον βρίσκαμε σε κάποιο δάσος της Pandora.




Όπως φαίνεται όμως ο Cameron αποφάσισε να προσγηωθεί στην Γή σκηνοθετόντας μια ταινία-ντοκιμαντέρ με θέμα τους ιθαγενείς του Αμαζονίου και πιο συγκεκριμένα της φυλής Xikrin-Kayapo.


Καθώς αναφέρθηκε στις τοπικές εφημερίδες στην Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στην Folha de Sao Paolo ο Cameron δήλωσε ότι του είχε γίνει πρόσκληση να συναντηθεί με τους γηραιότερους της φυλής και οτι πέρασε λιγο χρόνο μαζί τους.Μέσα σε αυτό τον χρόνο μπόρεσε να γυρίσει υλικό το οποίο θα περιλαμβάνεται στην εκδόση του DVD του Αvatar που θα κυκλοφορήσει τα Χριστούγεννα.


Οι ιθαγένεις αντιστέκονται στην δημιουργία ενός φράγματος στον ποταμό Xingu που όπως φοβούνται θα πλημμυρίσει πάνω από 500 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα υποχρεώνοντας κάπου 16000 άτομα να μετακινήθουν.

O Cameron σκόπευει να πάει πίσω στην Βραζιλία με μια 3D κάμερα όπως δήλωσε και να καταγράψει τον αγώνα αυτών τον ανθρώπων ενάντια σε μια πιο μοντέρνα και μεγαλύτερη δύναμη θυμίζοντας έντονα την υπόθεση του Avatar αφού όπως είπε δεν μπορούσε να αγνοήσει αυτό το κάλεσμα.

Δεν έχει ακόμα αποφασιστεί τι μορφή θα έχει το ντοκιμαντέρ-μπορεί να κινηθεί στις γραμμές του Ghosts Of The Abyss (ντοκιμαντέρ για τον Τιτανικό) ή να έχει την μορφή ενός ντοκιμαντέρ-εξτρατείας -όμως δεν αποκλέιεται να το δούμε πολύ σύντομα στις αίθουσες.


Via:Empire Online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου