Εκπομπές για τη μαγειρική την τηλεοπτική season 2010-2011

Η μόδα με της εκπομπές μαγειρικής στα κανάλια δεν φαίνεται να τελειώνει. Αντίθετα αυτή τη σεζόν υπάρχει καταιγισμός από εκπομπές αυτού του είδους. 

Μετά την ικανοποιητική (καλή τηλεθέαση με σχετικά μικρο budget) πορεία των εκπομπών μαγειρικής τα τελευταία δύο χρόνια ( "Κάτι ψήνεται", "Love Bites", "Εφιάλτης στη κουζίνα", κτλ) τα κανάλια αποφάσισαν να εντάξουν και για φέτος στο πρόγραμμα τους νέες εκπομπές. Το zzzboom σας παραθέτει μερικές πληροφορίες για το concept κάθε εκπομπής.


Alpha

Το "Εφιάλτης στη κουζίνα" συνεχίζεται με τον Έκτορα Μποτρίνι να σώζει εστιατόρια που ήταν έτοιμα να κλείσουν . Αλλά αν νομίζεται ότι ο Alpha και ο Μποτρίνι θα τη βγάλουν με μια εκπομπή φέτος κάνετε λάθος. Το "Secret Chef" είναι η νέα εκπομπή μαγειρικής του Alpha για φέτος στην οποία θα συμμετέχουν άτομα που δεν θα έχουν καμία σχέση με τη μαγειρική και με τη καθοδήγηση του Μποτρίνι θα πρέπει να γίνουν κορυφαίοι σεφ.

Ant1




"Top Chef" θα λέγεται η νέα εκπομπή του Ant1 για επαγγελματίες σεφ βασισμένη στην αντίστοιχη γαλλική. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ετοιμάσουν ένα πιάτο και θα κρίνονται από διάσημους Chef  για την ταχύτητα προετοιμασίας ,τη εμφάνιση και τη γεύση του.


 Mega

 To "Master Chef" είναι η ελληνική version της ομώνυμης Αυστραλιανής εκπομπής. Το concept μοιάζει πολύ με αυτό του "Top Chef". Οι είκοσι σεφ που θα περάσουν από τις auditions θα λάβουν μέρος στο σόου όπου κάθε εβδομάδα θα αποχωρεί ένας παίκτης μέχρι να αναδειχτεί ο Master Chef που θα πάρει 50.000 €. Στη παρουσίαση συναντάμε την Ευγενία Μανωλίδου.

Σκαϊ

Και ο Σκαϊ μπένει στο παιχνίδι της μαγειρικής με την εκπομπή «Chef στον αέρα». Παρουσιάστρια θα είναι η Ελένη Ψυχούλη. Η εκπομπή θα προβάλλεται καθημερινά και έρχεται για να ικανοποιήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για γνώσεις γύρω από τη γαστρονομία, αλλά συγχρόνως να τέρψει και όσους παρακολουθούν εκπομπές μαγειρικής για το λαχταριστό θέαμα του φαγητού και μόνο!
Σε κάθε επεισόδιο ένας διαφορετικός καταξιωμένος chef αποκαλύπτει τα μυστικά της τέχνης του. Ο καλεσμένος μαγειρεύει δύο με τρεις συνταγές, έχοντας ως βοηθό την παρουσιάστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου