CrimeCraft..Η απάντηση στο Warcraft

Θα θέλατε ένα παιχνίδι που να είναι third-person shooter, να παίζεται online να μπορείτε να διαμορφώνεται τον χαρακτήρα σας καθώς παίρνει levels και κυρίως να είναι free-to-play;

Δεν ψάχνετε τίποτα άλλο εκτός από το CrimeCraft Bleedout.
Ιστορία

Όλα διαδραματίζονται σε μια εποχή και περιβάλλον παρόμοιο με το δικό μας μόνο, που εκεί η οικονομική κρίση έχει επιφέρει την κατάρρευση του πολιτισμού.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες εμπίπτουν σε αναρχία και χωρίζονται σε περιοχές που ελέγχονται από αντιμαχόμενες εταιρίες και απομεινάρια της τότε τοπικής διοίκησης.
Η μόνη "ελεύθερη" πόλη είναι το Sunrise City όπου μοιάζει πολύ με το Μαϊάμι.
Αυτή η πόλη ελέγχεται από ένα συμβούλιο που συμμετέχουν και οι έξι αντίπαλες συμμορίες που υπάρχουν ώστε να επικρατεί ειρήνη μέσα στην πόλη, ενώ παράλληλα θα χρειαστεί να διαφυλάξετε την ειρήνη μαχόμενος στα τείχη της πόλης πολεμώντας τους επιδρομείς. 
Παίζετε σαν πρόσφυγας από την ερημιά που βρήκε καταφύγιο στην πόλη Sunrise ξεκινώντας έτσι μια νέα ζωή καθώς προσπαθείτε να ανεβείτε στα ανώτερα κλιμάκια της ηγεσίας των συμμοριών.


Gameplay

Το CrimeCraft συνδυάζει στοιχεία role-playing και περιβάλλον ΜΜΟ.
Η πόλη λειτουργεί ως ένα μεγάλο λόμπι, όπου οι παίχτες μπορούν να δημιουργήσουν συμμορίες που ισοδυναμούν στα γνωστά guilds ή clans, να παίρνουν αποστολές, να αγοράζουν νέα όπλα και άλλα πολλά.
Το παιχνίδι διαθέτει PvP και PvE κομμάτι ώστε ο κάθε παίχτης να διαλέξει ότι του αρέσει περισσότερο.
Άλλες δυνατότητες είναι το questing, τα επιτεύγματα χειροτεχνίας και τα κρησφύγετα συμμοριών. 
Στο λόμπι οι παίχτες περνάνε την ώρα τους όταν δεν βρίσκονται σε μάχη, μπορούν να επικοινωνήσουν μέσω chat.
Επίσης οι παίχτες μπορούν να δημιουργήσουν αντικείμενα όπως όπλα, ρούχα ακόμα και ναρκωτικά.
Έχουν την δυνατότητα να διαλέξουν και τις ανάλογες ικανότητες, δυναμωτικά και εξοπλισμό προσθέτοντας έτσι διάφορα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στο χαρακτήρα.
Οι παίχτες μπορούν να συμμετέχουν σε instanced μάχες που συνήθως αποτελούνται από οκτώ άτομα η κάθε ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου