Μεγάλος νικητής του EPT San Remo ο Andrey Pateychuk


Με μια μονομαχία, γεμάτη ένταση και ανατροπές, έληξε χθες το European Poker Tour, στο San Remo της Ιταλίας.

Στο Heads-up ο Ρώσος Andrey Pateychuk αντιμετώπισε τον Dimitar Danchev από τη Βουλγαρία. Μετά από 2,5 ώρες μονομαχίας, ο Pateychuk κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του μεγάλου νικητή και να αποκομίσει το χρηματικό έπαθλο των €680.000.
Το τελικό τραπέζι ξεκίνησε την Πέμπτη στις 15:00 ώρα Ελλάδας, με την αγωνία των οκτώ παικτών poker (καθένας από διαφορετική χώρα) να χτυπάει κόκκινο.
Η πρώτη αποχώρηση ήρθε μετά από 34 παρτίδες παιχνιδιού. Ο Kevin McPhee, νικητής του EPT Berlin 2010, έχασε την ευκαιρία να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του EPT με δύο τίτλους.
Στην παρτίδα του αποκλεισμού ο McPhee, ανακοίνωσε ρέστα με 6-5. O Barny Boatman έκανε το call με Q-7. Το board άνοιξε K-3-3-2-J στέλνοντας τον Mcphee εκτός αγώνα.
Επόμενοι που αποχώρησαν ήταν ο Ιταλός Rocco Palumbo (στην έβδομη θέση με €95,000), o Yorane Kerignard (στην έκτη θέση με €130,000), ο Jan Bendik (στην πέμπτη θέση με €170,000), και o Barny Boatman (στην τέταρτη θέση με €225,000).
Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Daniel Neilson, παρόλο που ξεκίνησε με σημαντικό προβάδισμα στις μάρκες του σε σχέση με τους υπόλοιπους παίκτες. Η τρίτη θέση του εξασφάλισε το ποσό των €285,000.
Το Heads-up παίχτηκε μεταξύ του Andrey Pateychuk και του Dimitar Danchev. Η διάρκεια της μονομαχίας ήταν εντυπωσιακή, αφού έφτασε τις 2,5 ώρες. Το Chiplead συνεχώς άλλαζε, αφού ο Ρώσος μπορεί να κέρδιζε τα περισσότερα pot αλλά ο Danchev κέρδιζε τα μεγαλύτερα.
Στην τελευταία παρτίδα, ο επαγγελματίας από την Βουλγαρία έπαιξε ρέστα με Κ-Q. Ο Pateychuk έκανε call κρατώντας επτάρια, τα οποία του εξασφάλισαν και τη νίκη.
O Pateychuk στέφθηκε νικητής του EPT San Remo, αποδεικνύοντας ότι η επιθετική τακτική του λειτούργησε. Και παρόλο που η νίκη του σφραγίστηκε με ένα τυχερό hand, ο Pateychuk αποτελεί σίγουρα έναν άξιο πρωταθλητή του διάσημου τουρνουά poker.
Ζήσε κι εσύ το αίσθημα του πρωταθλητή και Παίξε Texas Holdem online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου