Το zzzboom επέστρεψε δυναμικά ... με δυναμικές προβολές !!!

Το νέο template του blogger "dynamic views" είναι πλέον διαθέσιμο στο blog μας.

Πλέον μπορείτε να δείτε όλες τις αναρτήσεις του zzzboom απλά κάνοντας scroll και χωρίς να αλλάξετε σελίδα.Νομίζω ότι οι περισσότεροι συμφωνούν ότι το θέμα που ταιριάζει καλύτερα στο blog μας(και όχι μόνο) είναι το magazine.Πάνω αριστερά μπορείτε να επιλέξετε και μεταξύ άλλων θεμάτων όπως πχ το snapshot και το flipcard, στο τελευταίο έχετε την δυνατότητα να δείτε τις αναρτήσεις ταξινομημένες ανά ημερομηνία , ετικέτα ή συγγραφέα.


Ακόμα βέβαια οι "δυναμικές προβολές" είναι σε αρχικό στάδιο και για αυτό υπάρχουν πολλά προβλήματα και το βασικότερο ότι δεν υπάρχει καμία επιλογή customization. Ωστόσο η Google το έχει στα υπόψη σύμφωνα με όσα διαβάσαμε στο επίσημο blog  της, και σύντομα θα έχουμε επιλογές προσαρμογής και με τα dynamic views.

Οι γνωστές εβδομαδιαίες στήλες με αστείες εικόνες, κείμενα και site της εβδομάδας επιστρέφουν ενώ επίσης πρόκειται να προστεθούν και νέες. Μια από τις νέες στήλες πχ θα αφορά τις νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες!

Για σχόλια και νέες ιδέες μπορείτε να στείλετε mail ή να μας αφήσετε comment στη fun page μας στο Facebook. Και μην ξεχάσετε να μας κάνετε like !!! ;-)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου