Pius Heinz: Chip leader των November Nine


Βρισκόμαστε μιαν ανάσα πριν την ανάδειξη του μεγάλου θριαμβευτή και στην κορυφή του Chip count, στο WSOP Main event, βρίσκεται ο γερμανός Pius Heinz.
Ο Heinz θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους Martin Staszko και Ben Lamb για να διεκδικήσει το πολυπόθητο βραχιόλι.

Ο επαγγελματίας παίκτης του πόκερ, θα ξεκινήσει με μεγάλο πλεονέκτημα, αφού συγκέντρωσε 107,800,000 μάρκες, που συνολικά, ξεπερνούν τις μάρκες και των δύο αντιπάλων του.

Ο Γερμανός παραδέχτηκε, σε πρόσφατη συνέντευξή του, πως στην αρχή του final table είχε πολύ άγχος, γεγονός που τον εξέπληξε. Στην πορεία του παιχνιδιού, όμως, κατάφερε να ηρεμήσει και να κάνει τις σωστές επιλογές.

«Έπαιξα όσο καλύτερα μπορούσα και προσπάθησα να μην κάνω λάθη. Στα περισσότερα hands επέλεγα σωστά τις ενέργειές μου – ήταν ,απλά, η μέρα μου» τόνισε.
Σε περίπτωση που ο Heinz καταφέρει να επικρατήσει, θα αποτελέσει ιστορικό γεγονός για το σπουδαίο τουρνουά, αφού θα είναι ο πρώτος Γερμανός που θα έχει επιτύχει κάτι τέτοιο.

Μπορεί ο Heinz, όμως, να έχει το προβάδισμα, αλλά δεν υποτιμά καθόλου τους δύο αντιπάλους του. Όπως δήλωσε: «Ο Μartin έπαιξε πολύ tight χθες. Νομίζω πως δεν έπιανε καλά φύλλα, για αυτό θα δούμε πώς θα αλλάξει το παιχνίδι του. O Ben προφανώς είναι πολύ καλός παίκτης. Του αρέσει να κάνει flat call πολύ, και να σε φέρνει σε δύσκολη θέση. Θα είναι δύσκολο να παίξω απέναντί του»

Κατέβασε το Poker της Betfair και ζήσε τη μοναδική εμπειρία του παιχνιδιού!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου