EPT San Remo: Στην κορυφή του Stack ο McClung από την αρχή μέχρι το τέλος της day 4

Ο καναδός επαγγελματίας του poker Chris McClung κατάφερε να παραμείνει όλη την day 4 του European Poker Tour San Remo, στην πρώτη θέση του chip count.

Στο τέλος της ημέρας 4 του διάσημου τουρνουά poker, ο McClung συγκέντρωσε 3,14 εκατομμύρια μάρκες και κατοχύρωσε την πρώτη θέση ανάμεσα στους 24 παίκτες που παρέμειναν.
Το πλεονέκτημα που έχει δημιουργήσει, σε σχέση με τον Αυστραλό Daniel Nielson, που βρίσκεται στην δεύτερη θέση είναι τεράστιο, καθώς προηγείται κατά 1.13 εκατομμύρια μάρκες. Αυτό το πλεονέκτημα, ήρθε μετά έναν σκληρό αγώνα με τον Joe Cheong. O Cheong κρατούσε ΚΚ και ο McClung Q♥7♥.
Ευτυχώς για τον McClung το χρώμα δεν άργησε να έρθει. Έτσι, κατέληξε με τις μάρκες του Cheong, κάτι που του δίνει μια σχεδόν σίγουρη θέση στο Final Table.
Ο ανταγωνισμός συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα έντονος, καθώς σπουδαία ονόματα του poker παραμένουν στον διαγωνισμό. Στην Τρίτη θέση βρίσκεται ο Mustapha Kanit, o πρωταθλητής του 2011 IPT Nova Gorica , που θα ξεκινήσει την Day 5 με 1,76 εκατομμύρια μάρκες. Τέταρτος στις μάρκες είναι ο Ιταλός Alessio Isaia με 1,52 εκατομμύρια μάρκες.
Επόμενοι στην κατάταξη είναι ο Kevin MacPhee (1,44), o Barry Boatman (1,25) και ο Johnny Lodden (1.22). Και άλλοι αξιοσημείωτοι παίκτες παραμένουν, για να αγωνιστούν στην Day 5, όπως ο Lex Veldhuis, ο Elio Fox και ο Mike “Timex” McDonald.
Οι 24 παίκτες που παρέμειναν θα διεκδικήσουν μία θέση στους οκτώ του τελικού τραπεζιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου