Οι νέες σειρές του Mega για την τηλεοπτική season 2011-2012

Από το Νοέμβριο, πιο αργά από κάθε άλλη φορά, κάνουν πρεμιέρα και για φέτος οι νέες σειρές του Mega.

To zzzboom σας παρουσιάζει το trailer μαζί με λίγα λόγια για κάθε σειρά όπως ανακοινώθηκαν από το δελτίο τύπου του Mega:


Κλινική Περίπτωση
    «Κωμική σειρά με τον μοναδικό Γιάννη Μπέζο στο ρόλο ενός μεγαλοχειρουργού που εγκαταλείπει την καριέρα του στο εξωτερικό και εγκαθίσταται ως τοπικός γιατρός σε μια ελληνική επαρχιακή πόλη. Εκεί, μέσα στα όρια της μικρής κοινωνίας, θα γνωρίσει απίστευτους χαρακτήρες και θα ζήσει τρελές καταστάσεις. Η σειρά προέρχεται από την Αγγλία, στην οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τον τίτλο «Dr Martin», ενώ συνέχισε την επιτυχημένη πορεία της στην Ισπανία και την Γαλλία. Πρωταγωνιστούν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, ο Τάσος Νούσιας και πολλοί άλλοι ηθοποιοί. Η σκηνοθεσία είναι του Ανδρέα Μορφονιού και η διασκευή σεναρίου της Χριστίνας Κοτζάμπαση.»

Το micro-site της σειράς βρίσκεται εδώ 

Με Λένε Βαγγέλη
    «"Όλοι θα έχετε συναντήσει αυτούς τους τύπους που ο κόσμος τούς λέει ρεμάλια… χαμένα κορμιά και που όταν τους βλέπετε, αναρωτιέστε τι μέλλον μπορούν να έχουν. Τους τύπους που είστε σίγουροι πως το παιδί σας δεν θα καταντήσει ποτέ να γίνει σαν και αυτούς. Ένας από αυτούς τους τύπους είμαι κι εγώ. Οι φίλοι με φωνάζουν Βαγγέλη. Η αλήθεια είναι ότι και όλοι οι υπόλοιποι, Βαγγέλη με φωνάζουν." Ο Βαγγέλης είναι το ρεμάλι που όλοι μισούμε μέχρι που συναντά το Κάρμα. Στο ρόλο του Βαγγέλη ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και δίπλα του οι Μάκης Παπαδημητρίου, Κλέλια Ρένεση, Άννα Δημιτρίεβιτς και Μιχάλης Afolayan. Σκηνοθετεί ο Στέφανος Μπλάτσος και το σενάριο διασκευάζει ο Αποστόλης Τσαούσογλου. Η νέα κωμική σειρά του Mega είναι μεταφορά της αμερικανικής ανατρεπτικής κωμωδίας με τίτλο "Μy name is Earl".»
 
 micro-site 

Πίσω στο Σπίτι
     "Ένα εκρηκτικό ζευγάρι, η Μαρία Καβογιάννη και ο Θοδωρής Αθερίδης, πρωταγωνιστεί στη νέα κωμική σειρά του Mega. Η ζωή τους αναστατώνεται όταν τα τρία τους παιδιά με τις οικογένειές τους, λόγω της οικονομικής κρίσης επιστρέφουν στο πατρικό τους σπίτι. Γιατί όλοι οι καλοί… χρωστάνε. Πρωταγωνιστούν επίσης ο Αποστόλης Τότσικας, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης, Τζένη Θεωνά και άλλοι. Το σενάριο είναι της Ρένας Ρίγγα και η σκηνοθεσία του Σπύρου Ρασιδάκη." 
micro-site

Άλλες τρεις νέες σειρές είναι στα πλάνα του mega:
Είναι Μακριά Ακόμη Μπαμπαστρούμφ; 
Βασιλιάδες 
και Πρωτοβάθμια Εξίσωση (ο τίτλος πιθανός να αλλάξει)
 για τις οποίες εκτιμάτε ότι θα κάνουν πρεμιέρα  αρχές 2012.

Συνεχίζονται οι σειρές: "50-50","Η ζωή της Άλλης" και "Τα Μυστικά της Εδέμ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου