WSOP Main Event Day 4: Στην τελική ευθεία για το Final Table

Φιλόδοξα ήταν τα σχέδια των διοργανωτών του δημοφιλούς τουρνουά poker, οι οποίοι ήθελαν, κατά τη διάρκεια της day 3 να μειώσουν τον αριθμό των διαγωνιζόμενων από 115 σε 16.
Ο αριθμός των παικτών, που έλαβαν, φέτος, μέρος στο διαγωνισμό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Αποτέλεσμα ήταν η Day 4 να έχει 9 παραπάνω άτομα, από αυτά που είχε αρχικά υπολογιστεί πώς θα παραμείνουν.
Οι 25 παίκτες επέστρεψαν την Τετάρτη στο Hotel Barriere, με σκοπό να παλέψουν για μια θέση στο τελικό τραπέζι.
Η ημέρα ξεκίνησε με έντονα συναισθήματα για τους απομείναντες παίκτες, καθώς η πίεση μεγάλωνε όλο και περισσότερο. Χαρακτηριστικό των παικτών ήταν οι προσεκτικές κινήσεις, αφού γνώριζαν πως σε δύο ημέρες θα αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής, που θα φύγει κατά €1.4 πλουσιότερος.
Ο Philippe Ktorza ήταν ο πρώτος που αποκλείστηκε την Day 4, ενώ τον ακολούθησε ο Λιθουανός Tony G στην 24η θέση. Οι επόμενοι που είδαν την πόρτα της εξόδου ήταν o Ricardo Tavares και ο James Schafer. Εντύπωση προκάλεσε, στη συνέχεια, ο μη αναμενόμενος αποκλεισμός του Erik Seidel, ο οποίος φέτος είχε μια εξαιρετική πορεία στα διεθνή τραπέζια poker.

Το μεγαλύτερο
stack της Day 4 συγκέντρωσε ο Elio Fox από τη Νέα Υόρκη, με 3.990.000 μάρκες. Ακριβώς από κάτω βρίσκεται ο Jake Cody με 2.685.000 μάρκες, ενώ την τρίτη θέση για την ημέρα κατοχύρωσε ο Dermot Blain με 2.405.000 μάρκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου