H νέα στολή του Batman στο The Dark Knight Rises


Σε μια χρονιά γεμάτη από πολυαναμενόμενες ταινίες το Batman:"The Dark Night Rises" είναι από αυτές που οι θεατές ανυπομονούν πιο πολύ να δουν....
Η τελευταία ταινία της τριλογίας του Christopher Nolan (Inception) που θα αρχίσει να προβάλεται στις αίθουσες από τις 20 Ιουλίου θα έχει και πάλι στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Christian Bale! Στο cast έχουν προστεθεί ο Thomas Hardy ως ο κακός Bane και η Anne Hathaway ως η "ψιψινούλα" δεσποινίδα Selina Kyle.Η ταινία κυκλοφορεί τέσσερα χρόνια μετά από το Batman:The Dark Knight, το οποίο έκανε εισπράξεις ύψους 533 εκατομμυρίων δολαρίων χάρισε στον Heath Ledger ένα Oscar μετά θάνατον και έκανε μεγάλη αίσθηση γενικά στα κινηματογραφικά δρώμενα. Xρονολογικά το Dark Knight Rises τοποθετείτε 8 χρόνια μετά τα γεγονότα του Dark Knight.


Το περιοδικό Entertainment Weekly δημοσιεύει φωτογραφία στο εξώφυλλο του που δείχνει την νέα στολή του Batman και όπως αναφέρεται στο άρθρο του περιοδικού ο Σκοτεινός Ιππότης επιστρέφει στην σπηλιά του καθώς η έπαυλη Wayne αλλά και το γνωστό σε όλους Batcave που καταστράφηκαν κατά την διάρκεια της πρώτης ταινίας και είναι υπό κατασκευή στην δεύτερη στην τρίτη ταινία είναι έτοιμα.

Πηγή:Empire Online,Entertainment Weekly.


1 σχόλιο: